V ritmu valov in zdravega življenja

Prebudite telo in duha s sproščujočim jutranjim sprehodom ob prijetnih zvokih morja ali se podajte na atraktivno kolesarsko turo po razgibanih poteh obalnega zaledja. Slovenska obala odpira možnosti za vse, ki želite svoj oddih preživeti s polno mero aktivnosti in razgibanih doživetij.

Morje je naše največje igrišče!

Potopite se v morske gladine in odkrivajte podvodni svet Jadrana, zajadrajte z vetrom v laseh ali se s SUPom podajte na raziskovanje klifov Krajinskega parka Strunjan. Pester zalogaj doživetij vas čaka tudi v vseh skritih kotičkih obmorskih mest in zaledja. Sprehodite se po poteh z očarljivimi razgledi, kolesarite med oljčnimi nasadi ter se spotoma okrepčajte v s tradicijo prežetih istrskih gostilnah z bogato kulinarično ponudbo

Ste se že sprehodili po urejeni pešpoti iz Kopra do Izole ?

V kolikor se odločite sprehoditi iz Kopra do Izole vam bo pot vzela eno dobro uro. Pot ob morju, vas vodi do znane peš poti ''Rex'', ki je nekoč veljala za glavno prometnico ob morju. Danes je 6,5 km dolga peš pot, urejena in brez prometa. Na eni strani vas bo objela svežina morja, na drugi strani pa mediteransko zelenje in borovci.

Hoja je ena izmed bolj zdravih načinov gibanja. Še bolj idealna izbira za aktivacijo telesa je hoja ob morju, saj morski zrak z mineralnimi delci čisti dihalne poti in blagodejno vpliva na zdravje.

Lan

Enota Lan ( 55 m2 ) nahaja se v pritličju, ima veliko teraso in panoramska okna s pogledom na morje,  primerna je za 2 osebi + 2 oz. za družine. Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem..

Enota Tinej ( 55 m2 ) nahaja se v 1. nadstropju,  po celi dolžini ima panoramsko steno s pogledom na morje in je primerna za 2 osebi + 2 oz. za družine. Ima tudi manjšo teraso s pogledom na morje. Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

 Info & reservation:           e-mail: Vilamolet@gmail.com


Prijavi se na ugodnosti