Nai

Enota Nai ( 55 m2 ) nahaja se v pritličju, ima veliko teraso in panoramska okna s pogledom na morje,  primerna je za pare, ki si želijo mira in osupljivih sončnih zahodov. Da bi bilo doživetje še bolj strastno in nepozabno, smo dodali tudi privat savno za "2". Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

Enota Dezire ( 55 m2 ) nahaja se v 1. nadstropju, po celi dolžini ima panoramsko steno s pogledom na morje, primerna je za pare, ki si želijo mira in osupljivih sončnih zahodov. Da bi bilo doživetje še bolj strastno in nepozabno, smo dodali tudi privat savno za "2".   Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem

Enota ima privat savno9fefdb_29c9060859d8406ebf43dc56dc7b5cb9_mv2_d_2965_2859_s_4_2jpg

RED - ENERGY

Often referred to as the colour of ‘fire and blood’, red is a very emotionally intense colour. It enhances human metabolism, increases respiration rate, and raises blood pressure, making it great for producing and maintaining energy.

ORANGE - FOCUS

Bask in the radiance of orange and refocus your mind. Orange incites enthusiasm, and determination. This chromotherapy light is said to activate and eliminate localised fat, assist with asthma and bronchitis.

YELLOW - POSITIVITY

Feeling down? Yellow will put a smile on your dial. Our yellow chromotherapy light purifies the skin, strengthens the nervous system, assists metabolism and indigestion, treats glandular diseases, hepatitis and lymphatic disorders.