Na novo zgrajena in opremljena počitniška hiša s štirimi ločenimi nastanitvenimi enotami z možnostjo združitve v eno celoto, se nahaja na edinstveni mirni lokaciji tik ob morju na Moletu ( Žusterna – Koper ). Namenjena je vsem, ki si želijo bodisi aktivnega in športnega oddiha bodisi le mirnih, sproščujočih in romantičnih trenutkov.

Možnost kopanja takoj pod hišo, Aquapark in urejena plaža Žusterna pa sta le nekaj korakov stran, kjer imajo na izposojo kolesa in vodne športe. Idealna lokacija za šport in rekreacijo, saj je v bližini tudi Olimpijski bazen Koper in Športni park Bonifika, kjer so igrišča za nogomet, odbojko, košarko in tenis. Okolica omogoča tudi pohodništvo, kolesarstvo ( Parencana, ki vodi do Pirana ), ribištvo, jadranje, surfanje, supanje,..

V neposredni bližini se nahajajo bar, picerija in lokalni avtobusni prevozi s pogostimi linijami do središča mesta, trgovine in restavracije pa le nekaj minut z avtomobilom. Možnost brezplačnega parkiranja, 400 m oddaljeno, na parkirišču.

Lan

Nai

Enota Lan ( 55 m2 ) ima panoramska okna s pogledom na morje in je primerna za 2 osebi + 2. Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

Enota Nai ( 55 m2 ) ima panoramska okna s pogledom na morje in je primerna za 2 osebi + 2. Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

Dezire
Tinej

Enota Dezire ( 55 m2 ) ima po celi dolžini panoramsko steno s pogledom na morje in je primerna za 2 osebi + 2. Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

Enota Tinej ( 55 m2 ) ima celi dolžini panoramsko steno s pogledom na morje in je primerna za 2 osebi + 2. Opremljena je s klimo, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

 

 Info & reservation:          e-mail: Vilamolet@gmail.com